42 de saptămâni de închisoare pentru că a condus beat un tir cu numere românești în UK

Un camionagiu din Republica Moldova, conducea pe contrasens un tir înmatriculat în România, într-un oraș din Țara Galilor. Mai mult, șoferul era sub influența băuturilor alcoolice și a ignorat semnalele unui alt șofer care încerca să îi explice că se află pe partea greșită a străzii.

Nicolae Gorea, de 40 de ani, din Republica Moldova, a fost oprit de polițiști în Vinerea Marea, în orașul Deeside din Țara Galilor.

Potrivit Daily Post, Gorea a intrat cu tirul într-un sens giratoriu fără a ține cont că se află într-o țară unde se conduce pe partea stângă. El a fost semnalizat de un alt participant la trafic, care i-a strigat să oprească autovehiculul până nu provoacă un incident grav.

Gorea a părut să nu înțeleagă ceea ce i s-a spus și și-a văzut de drum. Șoferul a chemat poliția, care l-a oprit, în cele din urmă pe moldovean. El a fost testat și s-a dovedit că prezenta o concentrație de alcool în sânge de două ori mai mare decât limita admisă.

În fața instanței, acesta a spus că era „obosit, confuz și beat“. Mai mult, Gorea a declarat că a băut 200-300 de mililitri de whisky când era în parcare și apoi s-a hotărât să mute camionul.

Instanța l-a condamnat la 42 de săptămâni de închisoare, iar apoi va fi deportat. Anchetatorii au descoperit și că Nicolae Gorea prezentase anterior un permis fals, românesc, pe care încercase să îl preschimbe într-unul britanic.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri