A început Black Friday pe cel mai mare magazin online din România la parfumurile pentru femei și bărbați

Unul din cele mai mari magazine online din România, Elefant.ro, a decis să înceapă Black Friday de astăzi, 14 noiembrie 2018. Retailerul motivează această decizie printr-o informare adresată clienților. Vezi aici reducerile  de Black Friday oferite de Elefant începând cu 14 noiembrie 2018.  

”Furam startul oferind clientilor mai multe reduceri si mai putine zile de asteptare. De ce? Pentru ca nu mai avem rabdare sa le aratam prietenilor actuali si viitori elefant.ro ce oferte avem si pentru ca, orice comanda plasata mai devreme decat varful obisnuit de Black Friday ne va ajuta evitam “Olimpiada Curierilor” ce se va derula cel mai probabil dupa data de 16 noiembrie. Initiind mai devreme perioada reducerilor vom face tot posibilul sa aducem cat mai repede produsele comandate in posesia celor care au avut incredere in elefant.ro„ – se arată într-un comunicat remis de cei de la Elefant.ro.

Printre reducerile masive anunțate de magazinul online se evidențiază cele la parfumuri de firmă pentru femei, cosmetice, ceasuri, fashion și electonice.

Vezi aici reducerile  de Black Friday oferite de Elefant începând cu 14 noiembrie 2018.  

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de 25 de ani. A început BlackFriday pe cel mai mare magazin online din România

Femeia la 25 de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă prudenţă, vede …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *