A omorât 24 de țigani călcându-i cu camionul! Vezi cum a sfârșit

Istoria lui Eugen Grigore, un locuitor al Iașului care muncea ca și sofer la o fabrică comunistă în anii optzeci este una care uimește mai ales prin faptul că Miliția acelor vremuri a ales să o țină secretă. Vă prezentăm povestea a ceea ce pare mai degrabă un masacru orchestrat de o conștiință cu adevărat diabolic.

Pentru că, dacă te citești  istoria crimelor și a asasinilor români cu cele mai multe cadavre lăsate în urmă, Eugen Grigore pare a fi  unul din cei mai răi și prolifici criminali români ai istoriei românilor. Nu mai puțin de 24 de victime sunt bifate de acest om care, până să aibă legătură cu o șatră de rromi/țigani avea o existențî absolut obișnuită care nu ieșea în nici un fel din limitele normalității.

Omul era însurat, avea trei copii frumoși și sănătoși și totul părea să meargă excelent pentru el și familia lui. Zi de zi omul se ducea la  la muncă, la autobaza la care era angajat și seara se întorcea la locuința situată la poalele Copoului unde își petrecea timpul liber cu soția și copiii săi.Toate acestea  până într-o zi mohorâtă din luna martie a anului 1974, când românul a fost informat urgent de către superiorii săi că locuința sa este incendiată și nu a mai rămas aproape nimic din aceasta. Partea groaznică a acestei vești a fost că în locuință mistuită de flăcări se afla toată familia șoferului care a pierit în chinuri oribile.

Miliția a făcut investigații rapid și a reieșit că incendiul nu a fost un simplu incident ci niște țigani din periferia Iașului au vrut să tâlhărească casa omului și fiind prinși de soția lui Grigore Eugen asupra faptului au decis să incendieze locuința după ce în prealabil au legat și imobilizat pe soție și pe cei trei copii. Din păcate, chiar dacă cele petrecute erau clare ca lumina zilei, nici un vecin al lui Grigore nu a vrut să depună mărturie de teama ca nu țiganii să nu se răzbune.

Conform unei cărți  publicată anul acesta de către comisarul Traian Tatian, care a studiat atent acest caz, Eugen Grigore a făcut solicitări disperate către Miliție să rezolve acest caz, dar totul avea să se îndrepte către un eșec deoarece Miliția nu găsea nici un fel de probă concludentă și see părea că romii vor scăpa nepedepsiți pentru teribila crimă.

Sfâșiat de simțăminte contradictorii Eugen Grigore a plecat într-o zi de la muncă la volanul camionului pe care îl conducea în fiecare zi  și a ajuns la marginea Iașului, în zona Ciurea unde știa că se află șatra de țigani care știa  că i-a nenorocit familia. A zărit  corturile în care stăteau țiganii   și a apăsat pedala de acelerație cu singurul gând să-și răzbune familia aflată sub pământ. Nu a luat piciorul după pedală până nu a făcut una cu pământul 24 de țigani și a rănit cel puțin încă  câteva zeci. Atât de puternic a fost șocul acestui masacru  asupra autorităților vremii  încât, până astăzi, detaliile acelui eveniment au rămas adânc îngropate în arhive, fiind clasificate la categoria Strict Secret. Se spune că miliția  s-a temut ca măcelul provocat de român să nu provoace și alte conflicte interetnice și să nu genereze și alte atacuri din partea oamenilor indignați sau chiar reacții ale șatrelor de țigani.

Chiar dacă nu încă nu se cunosc toate datele acestei întâmplări înfiorătoare care nu a fost prezentată nici măcar la rubrica diverse în  presa vremii fiind cenzurată total de autoritățile comuniste, cercetătorii au descoperit că Eugen Grigore a fost eliberat condiționat din închisoare în anul 2000, a ajuns, din păcate, să locuiască pe străzi după ce și-a pierdut casa și a murit, într-un mod aproape ironic în anul 2009 fiind lovit  de un autobuz în centrul Iașului.

Blasting News Romania

Related Articles

1 COMMENT

  1. Bine le a facut, si asa nu se vor integra vreodata, da i incolo de jegosi imputiti si nespalati ce sunt. Va recomand Mesaj ptr Europa, melodia de la Parazitii, majoritatea fetelor lor sunt curve , iar restul sunt hoti cat cuprinde, niste nenorociti. Respectele mele lui Eugen Grigore!

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri