Accident grav în care au fost implicați 3 români, în această dimineață, în Italia

Trei cetățeni români au fost răniți într-un accident grav care a avut loc în jurul orei 6:00 din această dimineață de miercuri, 22 februarie, 2017, la aproximativ cinci kilometri de localitatea Scordia, provincia Catania a transmis astăzi publicația italiană La Sicilia.it

Conform presei din Peninsulă, cei trei români, o femeie și doi bărbați, sunt rezidenți în localitatea Palagonia și se deplasau la momentul accidentului spre Catania pe Strada 385 Catania-Caltagirone cu un autoturism Fiat Punto. Din păcate au fost loviți  de un camion care transporta lămâi și care tocmai intrase pe SS 385 venind de pe Strada Provincială 28/1.

În urma impactului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor din Lentini care au descarcerat cele trei persoane de cetățenie română din rămășițele automobilului Fiat Punto. Șoferul român al mașinii Fiat, fiind rănit foarte grav, a fost transportat cu elicopterul la spitalul Canizzaro din Catania, în timp ce ceilalți doi conaționali, bărbat și femeie, în stare mai puțin gravă, au fost trimiși cu ambulanța la spitalul din Lentini.

Șoferul camionului cu lămâi a scăpat fără nicio rană dar se afla în stare de șoc, în urma accidentului. Carabinierii de la unitatea din Lentini au pus sechestru pe cele două autovehicule și au pornit o anchetă pentru a descoperi care a fost cauza accidentului.

Vezi mai jos știrea din presa italiană

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri