Home » Noutăți » Accident grav în Giurgiu. O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Accident grav în Giurgiu. O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Un accident grav a avut loc joi după-amiaza, 22 august,  pe DJ 601 A, în  județul Giurgiu.  O femeie de 40 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, între localităţile Dragomireşti Deal şi Bâcu. Poliţiştii ajunşi la faţa locului efectuează cercetări privind cauzele producerii accidentului.

„Am fost sesizaţi prin 112 că pe DJ 601 A, între localităţile Dragomireşti Deal şi Bâcu, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un microbuz în care se aflau şapte persoane, iar în urma impactului microbuzul s-a răsturnat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, o femeie de 40 de ani din localitatea Dragomireşti Deal, care se afla în microbuz, a decedat, iar alte cinci persoane necesită îngrijiri medicale, patru dintre acestea fiind preluate de ambulanţele sosite la faţa locului, iar o altă persoană „a plecat spre spital pe cont propriu, nu a mai aşteptat să vină altă ambulanţă”.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Șoferul sinucigaș care a omorât o fetiță și pe tatăl ei, în Craiova, „dorea ca moartea lui să apară la TV”

Leontin Marian Popa, tânărul de 25 din Gherceşti care s-a sinucis și a luat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20