Accident grav între o autoutilitară şi două TIR-uri în Mehedinți – GALERIE FOTO

Un grav accident a avut loc în prima parte a zilei de luni, 19 iulie, pe Drumul Naţional 6. S-a întâmplat în zona viaductului Bahna, judeţul Mehedinţi. În impact au fost implicate o autoutilitară şi două TIR-uri.

Un tânăr de 25 de ani, care fusese încarcerat, a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. O alta a fost transportată la spital.

Tragicul accident a avut loc între o autoutilitară și două TIR-uri

”Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. Acesta s-a produs pe Drumul Național 6, în zona viaductului Bahna. În accident sunt implicate o autoutilitară și două autotrenuri.

La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, în stare de conștiență”, au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi la scurt timp după producerea incidentului rutier.

Vezi și asta

VIDEO Accident în lanț cu mai multe victime pe E 574. Patru TIR-uri și un autoturism, implicate

Un accident periculos care se putea termina dramatic a avut loc în această dimineață, 15 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *