Home » Noutăți » Accident teribil în această dimineață. Doi morți și șapte răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Accident teribil în această dimineață. Doi morți și șapte răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Un accident teribil a avut loc, în această dimineaţă, joi 1 august, pe E60, în localitatea Uileacul de Criş, Bihor. Doi oameni au murit, iar alţi 7 sunt răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit violent cu un TIR, a transmis bihon.ro.

Dintre persoanele rănite, două au leziuni extrem de grave.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi trei echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Apelul a fost dat în jurul orei 6:20, potrivit bihon.ro. Traficul a fost blocat, iar poliţiştii sunt încă la fața locului să cerceteze cauzele teribilului eveniment rutier. Microbuzul avea capacitatea de 8 locuri +1. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

vivacredit.ro

Vezi și asta

Român din Marea Britanie, întors în concediu în România, bătut și umilit de polițiștii români

Un bărbat din Cluj care locuiește de câțiva ani în Marea Britanie susține că a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro