Home » Noutăți » Accident teribil în această dimineață. Trei morți după ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism. VIDEO

Accident teribil în această dimineață. Trei morți după ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism. VIDEO

Un TIR a lovit un autoturism, miercuri dimineaţă, 1 iulie, în judeţul Cluj, pe centura Vâlcele – Apahida, trei persoane din autoturism, încarcerate, fiind găsite decedate de echipajele de intervenţie, transmite  News.ro.

”O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9). Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

Mașina, un Opel înmatriculat în județul Satu Mare, era condusă de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Moldovenești. În mașină se mai aflau ambii părinți ai tânărului (circa 50 de ani).  Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia a prelungit starea de urgență până la 15 octombrie: O alegere inevitabilă, chiar obligatorie

Parlamentul italian a votat miercuri prelungirea stării de urgenţă până pe 15 octombrie pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20