Home » Români de pretutindeni » Accident teribil în Germania. Un camion românesc s-a ciocnit cu un Ferrari. Pagube de 500.000 de euro

Accident teribil în Germania. Un camion românesc s-a ciocnit cu un Ferrari. Pagube de 500.000 de euro

Un camion românesc încărcat cu sticle de whiskey s-a răsturnat la mijlocul săptămânii trecute pe A2 la Gutersloh, după ce s-a ciocnit cu un Ferrari.

Mașina sport, care rula pe banda din stânga, s-a izbit violent de balustrada de pe axul autostrăzii, după ce i-a explodat un pneu, la viteză extrem de mare, a transmis publicația germană mt.de. De acolo, bolidul de lux a fost aruncat pe banda din dreapta, într-un camion condus de un şofer român, încărcat cu 23 de tone de whiskey.

Şoferul român în vârstă de 60 de ani a pierdut controlul TIR-ului şi acesta s-a răsturant pe partea dreaptă. În urma impactului, atât camionul cât şi Ferrari-ul au suferit daune totale, iar toată cantitatea de whiskey, care era îmbuteliată în sticle, s-a pierdut.

Sursa citată scrie că daunele depăşesc 500.000 de euro.

Din fericire, atât şoferul român de camion, cât şi cei doi ocupanţi ai Ferrari-ului, şoferul de 48 de ani şi fiul lui de 15 ani, au scăpat cu răni minore.

Autostrada a fost blocată pe un sens de mers timp de aproape 6 ore. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

Super reduceri astăzi, 2 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro