Home » Români de pretutindeni » Accident teribil în Italia. O româncă de 33 de ani a murit iar fiul său de 11 ani este în stare gravă

Accident teribil în Italia. O româncă de 33 de ani a murit iar fiul său de 11 ani este în stare gravă

Un teribil accident rutier a avut loc, luni 29 iulie, în urma căruia o femeie româncă și-a pierdut viața, iar fiul său care se afla la bordul mașinii este grav rănit și se zbate între viață și moarte.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30 la Palestrina, o localitate din apropierea Romei a relatat publicația italiană corriere.it, care a dat și detalii despre victime.

Automobilul Smart condus de mama româncă în vârstă de 33de ani s-a ciocnit violent cu un camion pe via Quadrelle, între localitățile Valmontone și Palestrina, după care a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp de la marginea șoselei. Femeia a decedat pe loc, fiul ei de 11 ani este grav rănit și a fost transportat cu elicopterul la spitalul Gemelli din Roma.

La locul accidentului s-au prezentat pe lângă personalul sanitar de la 118, carabinierii și pompierii care au fost nevoiți să extragă trupurile victimelor dintre fiarele distorsionate ale mașinii.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro