Home » Noutăți » Accident teribil la Bacău. Trei persoane au murit, iar două se află în stare gravă după ciocnirea violentă între două autoturisme

Accident teribil la Bacău. Trei persoane au murit, iar două se află în stare gravă după ciocnirea violentă între două autoturisme

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază 11 aprilie,  în Filipești, județul Bacău, acolo unde două mașini s-au izbit violent, în urma impactului devastator pierzându-și viața trei persoane, iar alte două fiind în stare gravă, a relatat Agerpress.

Tragedie imensă în satul Filipești, acolo unde trei persoane, dintre care doi tineri de 18 ani, respectiv 19 ani și-au pierdut viața într-un accident de mașină. A treia persoană decedată este un bărbat de 56 de ani, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în tragedie. În cea de-a doua mașină se aflau patru tineri, în momentul accidentului doi fiind morți și doi încarcerați.

„Erau patru persoane într-un autoturism, dintre care două decedate şi două încarcerate, şi într-un alt autoturism o persoană încarcerată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

După zeci de minute de resuscitare, a fost declarat și cel de-al treilea deces, medicii nemaivând cum să salveze cea de-a treia persoană încarcerată. La faţa locului au intervenit de urgență patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău, două ambulanţe SMURD de la Bacău şi Neamţ şi două echipaje de descarcerare din cadrul ISU Bacău şi Neamţ.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă pentru a descoperi cine se face vinovat de producerea accidentului Din păcate, ambii șoferi au decedat, astfel că o posibilă pedeapsă este imposibilă. Mai jos imagini de la locul accidentului:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Șofer român de TIR, ucis de colegul de echipaj, în Anglia, după ce greșiseră drumul

Un șofer român de camion a murit după ce a fost prins între TIR și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20