Acuzații grave împotriva unei românce care lucrează ca îngrijitoare în Austria. Familia bătrânei asistate spune ca nu a facut nimic sa o ajute

O familie din Apetlon din Austria ridică acuzații grave împotriva unei îngrijitoare românce. Despre femeie se spune că nu a făcut nimic când pensionara de care avea grijă, în vârstă de 93 de ani a căzut în apartament în prezența ei. De asemenea, familia spune că nu a anunțat pe nimeni, astfel bătrâna a avut un sfârșit tragic, a murit după câteva ore.

Conform precizărilor nepoatei, bunica ei ar fi căzut în timpul nopții. Îngrijitoarea româncă se afla în apartament în acel moment.Pentru că bunica nu a răspuns la telefon ca în fiecare dimineață, unchiul ei a insistat cu telefoanele și în cele din urmă românca ar fi răspuns și i-ar fi spus că „bunica e pe jos”.

Familia a mers imediat în casa pensionarei și a găsit-o la pământ, iar îngrijitoarea româncă stătea la câțiva metri distanță.

„Bunica a scâncit și era deshidratată”, spune nepoata. Întrebată de ce nu a ajutat-o, românca a spus: „Nu vrea nimic”. Familia a sunat la salvare și a luat-o pe pensionară la spital. Când bătrâna a fost adusă acasă mai târziu, era încă lovită. Îngrijitoarea româncă a fost retrasă de agenție în aceeași zi la solicitarea familiei. Pensionara a murit în noaptea următoare.

„De ce asistenta nu a sunat pe nimeni?”Acum sunt multe întrebări pentru cei îndoliați. „De ce asistenta nu a sunat pe nimeni, avea toate numerele de telefon. Ce s-ar fi întâmplat dacă unchiul meu ar fi sunat mai târziu”, întreabă nepoata. Bătrâna de 93 de ani a fost nemulțumită de româncă, care nu a reacționat când a fost chemată. „Bunica nu mai era mobilă, dar în deplinătatea facultăților mentale”, spune nepoata.

Nu s-a făcut nicio plângere pentru că familia nu a dorit ca victimei să i se facă autopsie.

„Ceva de genul acesta nu trebuie să se mai întâmple niciodată. Nu vrem ca altcineva să treacă prin așa ceva”, a spus nepoata.

Familia este îngrijorată și supărată. Ea consideră că agenția este responsabilă pentru că „nu a găsit necesar efortul să vină să vorbească cu cei îndoliați”.
campania.euro-tax.ro%20
Agenția subliniază că au reacționat rapid și că asistenta româncă a fost retrasă în aceeași zi. Ea muncea în sistem de mult timp, nu s-a întâmplat niciodată nimic și avea referințe bune. Îngrijitoarea româncă a declarat, la rândul ei, că a pus o pătură în jurul pensionarei căzute și că nu dorește să spună nimic despre acuzații.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri