Home » Români de pretutindeni » Adolescentă româncă dispărută în Italia. Tatăl ei face apel pentru găsirea ei
Adina Florina adolescenta roanca disparuta

Adolescentă româncă dispărută în Italia. Tatăl ei face apel pentru găsirea ei

Un bărbat din comuna ieșeană Moțca face un apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani. Adina a dispărut pe 29 septembrie și nu mai răspunde la mesaje, deși pare activă pe rețelele de socializare a transmis vineri, 11 octombrie Ziarul de Iasi.

Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal„, spune Remus Voicu. Bărbatul, stabilit într-un oraș din Italia de mai mulți ani, a divorțat de soție, iar fiica lor, Adina, de care nu era foarte apropiat, a rămas cu mama.

Problemele au început în luna august a acestui an, atunci când femeia s-a reîntors în România, iar adolescenta a rămas în Italia, acolo unde ar fi muncit.

În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant„, a explicat Remus Voicu, într-o declarație pentru ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul crede că Adina ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit și bănuiește că în jurul ei ar fi indivizi care se ocupă cu traficul de persoane.

Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat„, a mai spus Voicu.

De atunci, acesta încearcă să intre în legătură cu fiica sa, însă nu i se răspunde nici la telefon și nici la mesaje. Conform sursei citate, cazul a ajuns inclusiv în atenția carabinierilor, însă jandarmii din Italia i-ar fi transmis să, cel mai probabil, Adina s-a întors în țară.

Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica„, le-a spus Remus Voicu reporterilor, justificându-și demersul public. Bărbatul se teme că adolescenta a ajuns victima unei rețele de trafic de persoane.

Vezi și asta

O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *