Home » Români de pretutindeni » Adolescentă româncă dispărută în Italia. Tatăl ei face apel pentru găsirea ei
elefant.ro%20
Adina Florina adolescenta roanca disparuta

Adolescentă româncă dispărută în Italia. Tatăl ei face apel pentru găsirea ei

Un bărbat din comuna ieșeană Moțca face un apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani. Adina a dispărut pe 29 septembrie și nu mai răspunde la mesaje, deși pare activă pe rețelele de socializare a transmis vineri, 11 octombrie Ziarul de Iasi.

Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal„, spune Remus Voicu. Bărbatul, stabilit într-un oraș din Italia de mai mulți ani, a divorțat de soție, iar fiica lor, Adina, de care nu era foarte apropiat, a rămas cu mama.

Problemele au început în luna august a acestui an, atunci când femeia s-a reîntors în România, iar adolescenta a rămas în Italia, acolo unde ar fi muncit.

În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant„, a explicat Remus Voicu, într-o declarație pentru ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul crede că Adina ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit și bănuiește că în jurul ei ar fi indivizi care se ocupă cu traficul de persoane.

Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat„, a mai spus Voicu.

De atunci, acesta încearcă să intre în legătură cu fiica sa, însă nu i se răspunde nici la telefon și nici la mesaje. Conform sursei citate, cazul a ajuns inclusiv în atenția carabinierilor, însă jandarmii din Italia i-ar fi transmis să, cel mai probabil, Adina s-a întors în țară.

Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica„, le-a spus Remus Voicu reporterilor, justificându-și demersul public. Bărbatul se teme că adolescenta a ajuns victima unei rețele de trafic de persoane.

elefant.ro%20

Vezi și asta

Italia: Româncă de 50 de ani agresată de trei bărbați de culoare

O femeie româncă în vârstă de 50 de ani a fost agresată în Italia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

elefant.ro%20