Ai o afacere și vrei să meargă? Noi te băgăm în Google! Google Street View

Știați că există doar 4 fotografi certificați de Google în România pentru:

  1. Afișarea locației dumneavoastră pe Google Maps. Fotograful certificat google are posibilitatea să vă creeze profil de google street view și să vă introducă în profil pozele sau tururile virtuale pe care dumneavoastră le doriți afișate. Astfel aveți posibilitatea să vă fie afișate pe profilul de Google Street View doar elemantele pe care le considerați potrivite și care vă scot afacerea în evidență. Implementarea în Google Steet View a afacerii dumneavoastră vă va include automat în Google Search, Google+, Google Address, Google Hotel Finder și în motorul de căutare vocal OK Google.
  1. Poziționarea afacerii dumneavoastră în primele pagini pentru căutarea pe google. De ce putem face acest lucru? Pentru că google afișează în primele rezultate paginile considerate de încredere și noi suntem certificați de google, deci de încredere.
  2. Tururi virtuale 3D certificate de google care pot fi uploadate pe siteul dumneavoastră cu trimitere directă în google.
  3. Set de fotografii profesioniste care pot fi atașate deasemenea profilului dumneavoastră de Google Street View.

Așa că dacă vrei să ai o afacere care să fie prezentă pe google în topul căutărilor tot ce trebuie să faci este:

Analizezi ce fel de tur virtual îți dorești și vezi prețurile pe siteul nostru.

Ne contactezi și ceri oferta concretă în funcție de locația pe care vrei să o introduci pe Google Street View.

Cădem de acord asupra colaborării și venim la locație unde realizăm un set de fotografii care vor fi utilizate atât pentru conceperea turului virtual 360 cât și separat pentru creearea profilului tău de Google Business View

În maxim 15  zile lucrătoare ai turul virtual gata și îl poți verifica.

În maxim  21 de zile din momentul în care ne-ai contactat, vei avea creat profilul de Google Street View, vei avea încărcat turul virtual precum  și pozele iar clienții te vor găsi mult mai ușor.

Vrei să vezi cum funcționează?

Club Player București și o importantă clinică dentară s-au mișcat repede și deja le-am creat profilele pe care le poți găsi aici. Iar în scurt timp, unul dintre cele mai mari mall-uri din București va avea profil Google Business View, cu tur virtual 360 integrat, creat de echipa noastră.

Așa că dacă ai o afacere a cărei locație vrei să fie cunoscută nu ezita să ne contactezi. Fie că e hotel, restaurant, club, clinică medicală, cofetărie, grădiniță, școală, florărie sau agenție de turism, salon de frumusețe..etc ai o șansă în plus să atragi mai mulți clienți.

Pentru că google este folosit de toată lumea și noi suntem printre cele 3 firme românești care are fotografi certificați de google special pentru acest lucru.

Mențiune. Google a lansat programul Google Street View în România începând cu 3 septembrie 2015. Programul își propune să ofere utilizatorilor posibilitatea de a își indexa mult mai bine afacerile pe Google. Pentru a promova doar profesioniști, Google a introdus conceptul de fotografi certificați Google, care au primit această calitate în urma unei verificări minuțioase făcute de reprezentanții Google. În prezent, în România, există doar 8 fotografi certificați de Google, care pot realiza tururi virtuale 360 și fotografii pe care le pot uploada pe profilele de Google My Business. 

Cu prietenie,

Echipa
logo-brandvertising5

 


www.brandvertising.ro
[email protected]

+40 746 707 711
+40 723 854 914
+40 21 310 37 83

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri