Amendă uriașă primită de un român în Italia. 10.000 de euro pentru gesturi nepotrivite

Un cetățean român din Italia a primit o amendă uriașă vineri, 18 iunie 2021, după ce a fost surprins de o femeie cu pantalonii trași în jos și efectuând gesturi obscene pe o stradă din localitatea Ferrara, situată în regiunea Emilia-Romagna.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Polizia di Stato, o femeie care se plimba cu câinele l-a văzut pe individ cum își atingea organele genitale fără nicio reținere, în plină stradă, în ciuda faptului că în apropiere se aflau și alte persoane.

„La fața locului, agenții au intrat în contact cu reclamanta, iar aceasta, după ce s-a liniștit, a semnalat că a observat, în timp ce se plimba cu câinele ei în dreptul fostei gelaterii numite Siberiana, un bărbat necunoscut care, nepăsător față de prezența oamenilor din preajmă, stătea cu pantalonii dați jos”, se precizează în comunicat.

Femeia le-a descris polițiștilor cum arăta individul și le-a spus că l-a văzut cum stătea pe bancă și efectua „acte de auto-erotism, după care s-a ridicat, s-a poziționat lângă un copac, unde a continuat cu aceste gesturi.”

După ce l-au găsit pe bărbat, agenții de poliție l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 52 de ani, acesta fiind recunoscut și de femeia care l-a denunțat, se mai precizează în comunicatul de presă.

„După încheierea formalităților de rigoare, bărbatului i-a fost aplicată o sancțiune administrativă de 10.000 (zece mii de euro) pentru gesturi obscene într-un loc public”, au mai transmis polițiștii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri