Are ceva Dragnea cu Victor Ponta? De ce l-a taxat astăzi liderul PSD pe Victor

O parte a presei din România a interpretat declarațiile de astăzi ale lui Liviu Dragnea ca o veritabilă declarație de război  la adresa lui Victor Ponta! Președintele PSD l-a certat public pe Victor Ponta că a preferat să vorbească cu presa despre candidatura la șefia Camerei Deputaților și pentru că a stricat bucuria celor din partid după alegeri cu discuții despre moțiunea de cenzură sau despre cine va fi noul președinte al deputaților.

”Eu nu am fost niciodată orbit după o funcție, fie că e plină, fie că e o fărâmă. La noi, cine a vrut o funcție, a spus-o în partid. M-am abținut în toată această perioadă pe cine aș vedea la conducerea Camerei pentru că aș vrea să discutăm în interior. Ori ne aliniem toți la această dorință, ori discutăm în partid. Ar fi fost bine să discutăm asta în partid, nu în presă. Eu cred că e nevoie de mulți dintre noi în campanie. Eu nu aș putea să stau aici cu ciocănelul în mână și să-i dau cuvântul domnului Cernea sau altui specialist. Cine vrea ca PSD să câștige alegerile parlamentare vine în echipa de campanie în fiecare zi, nu din când în când.” a declarat Liviu Dragnea 

Mâine voi face ce face orice președinte responsabil, voi spune în interiorul CEX. E o anumită supărare că în prima zi după alegere, ar fi vrut ca 2-3 zile să se vorbească despre rezultatele alegerilor, nu despre șefia Camerei sau despre moțiunea de cenzură. Ce face această funcție pentru români, le aduce pâine pe masă? Oricine poate fi președinte al Camerei Deputaților din PSD. Să vedem dacă mai avem majoritatea în Cameră, că poate nu putem pune noi președintele.”, a mai spus  Liviu Dragnea.

Vezi mai jos înregistrarea declarațiilor lui Dragnea:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri