Au furat tot! Dezvăluiri explozive despre cum fură șefii Poliției din România

Ieri au apărut câteva dezvăluiri care în mod normal ar trebui să cutremure Poliția Locală din cel mai important sector al Bucureștiului. Dezvăluiri care arată cum contractele din banii publici de la această instituție au fost folosiți pentru înțelegeri de băgat bani în buzunar, înțelegeri încheiate între șefi ai Poliției Locale și firme private, pe baza unor contracte fictive.

Și ceea ce este mai grav, se pare că șefii Poliției Locale care au semnat aceste contracte între anii 2009-2014 au fost iarăși propulsați la conducerea Poliției Sector 1 de către primarul Daniel Tudorache. 

O istorie cu șpăgi și contracte fictive, pe care Direcția Națională Anticorupție abia a început să o documenteze. Până acum a fost arestat un singur personaj. Din documentele aflate la dosar reiese că ordonatorii de credite, care au semnat contractele fictive și au girat șpăgile nu sunt doar  în libertate ci au fost iarăși puși șefi . Vezi mai jos dezvăluirile exclusive despre jaful din Polița Locală Sector 1, București. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri