Au încercat să fure Loteria Bonurilor Fiscale. 65 de bonuri au fost falsificate

Astăzi Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că a plătit luni, 13 iulie,  premiile aferente extragerii din 13 aprilie 2015, pentru Loteria Bonurilor Fiscale. Fondul de premiere a fost de 1.000.000 de lei și plata a fost făcută pentru un număr de 17.837 de bonuri fiscale din totalul de 17.902 bonuri declarate inițial valide. acest lucru s-a întâmplat deoarece 65 de bonuri au fost considerate suspecte de inspectorii antifraudă care au descoperit că acestea au fost falsificate în scopul obținerii foloaselor materiale.

Mai exact, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor Publice, o parte din aceste bonuri au fost emise de firme care nu funcționau la vremea respectivă sau provin din aparate care nu au fost niciodată declarate la autoritatea fiscală. Pentru a se face lumină inspectorii din cadrul Direcției Antifraudă au făcut sesizări penale pe numele celor care au depus aceste bonuri și repectivele persoane riscă câțiva ani buni de pușcărie pentru gestul făcut.

Duminică, 19 iulie, va avea loc o nouă extragere din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, extragere ce va avea un premiu de 1.000.000 de lei. Începând din această dată extragerile vor avea loc în fiecare lună și fondul de premiere va fi undeva în jurul sumei de 1.000.000 de lei pentru fiecare extragere.

Din câte se pare orice român care va încerca să înșele Loteria Bonurilor Fiscale și va trimite bonuri contrafăcute riscă să ajungă mai degrabă la închisoare decât într-o vacanță plătită de statul român.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri