Austria: Trafic intens de sărbători. Iată când va fi cel mai rău, evitaţi aceste zone

Trafic intens de sărbători în Austria. „Merg acasă de Crăciun” este motto-ul pentru mulți austrieci chiar înainte de Ajunul Crăciunului. În plus, există trafic de tranzit spre est, aflux spre zonele de schi și trafic încă intens de cumpărături. Ultimul weekend din vacanță va fi apoi dedicat călătoriei de întoarcere. Iată ce zone trebuie să evidaţi dacă nu vreţi să petreceţi mult timp în trafic.

Punctele cu cel mai intens trafic vor fi din nou tranzitul din Germania către Ungaria și mai spre est, precum și afluxul către zonele de schi. ÖAMTC avertizează că vor exista și timpi de așteptare la granițe din cauza controalelor.În orașe și în marile centre comerciale, traficul de cumpărături va fi din nou foarte intens în ultimele zile înainte de Ajunul Crăciunului.

ÖAMTC se așteaptă uneori la călătorii foarte rapide din Germania în Ungaria, dintre care mulți vor pleca în țările lor de origine din est și sud-est. Trafic va exista şi din Suben prin autostrăzile Innkreis, West, Outer Ring și Est în direcția Nickelsdorf. Un accident sau un vehicul defect poate duce rapid la blocaje pe această rută din cauza densității traficului.

Mulți oameni petrec Ajunul Crăciunului acasă și abia apoi pleacă în vacanța de iarnă. În weekendul de Revelion va avea loc o schimbare a turei de vacanță în zonele de schi. Potrivit ÖAMTC, ar trebui planificate întârzieri în Tirol pe ruta Fernpass (B179) și în Salzburg pe autostrada Tauern (A10). Traficul va continua să fie intens pe următoarele rute:

  • În Tirol , în tronsoane de pe Inntal Autobahn (A12), Eiberg Straße (B173) și în văile laterale ale Inntalului, cum ar fi în Zillertal (B169), mai înainte de zonele tunelurilor de pe Arlberg Schnellstraße (S16) în Tirol și Vorarlberg.
  • În Vorarlberg, pe Rheintal Autobahn (A14) înainte de ieșirea Montafon și continuați pe L188 spre Montafon.
  • În Salzburg, pe lângă A10, este de așteptat un volum mare de trafic în Valea Salzach (B311).
  • În Austria Superioară și Stiria pot exista întârzieri pe autostrada Pyhrn (A9) în tronsonul de intersecție Voralpenkreuz – Liezen și în tronsoane din Ennstal (B320).
  • În Bavaria, conexiunile München-Salzburg (A8) și Rosenheim-Kiefersfelden (A93) vor fi supuse traficului intens.

Ultimul weekend de vacanță va fi dedicat în întregime celor care se întorc acasăPe de o parte revenirea dinspre est in directia Germaniei, pe de alta parte din zonele de schi către zonele metropolitane. În plus, ar trebui să planificați timpi de așteptare la frontieră. Venind din Ungaria înainte de granița Nickelsdorf în direcția Austria și în direcția Germaniei înainte de punctele de trecere a frontierei Suben, Walserberg și Kufstein.

Pe 24 decembrie vor intra din nou în vigoare în Tirol interdicțiile de circulație pentru trafic alternativ pe rețeaua rutieră de rang inferior din districtele Schwaz, Kufstein și Reutte. Acestea se aplică sâmbăta de la 7:00 la 19:00, precum și pe 30 decembrie și pentru districtele Reutte și Kufstein și duminica. Această măsură este menită să prevină blocajele lungi de trafic pe drumurile de trecere.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri