Austria, un român i-a rupt maxilarul unui tânăr care i-a atins mașina în parcare

Violență extremă după un incident banal în parcare. Un român i-a rupt maxilarul unui tânăr care i-a atins mașina. Tânărul de 23 de ani, a cărui naționalitate este încă necunoscută, a fost doborât de un român de 39 de ani, după un accident la Innsbruck, miercuri seară.

Românul de 39 de ani l-a lovit apoi cu piciorul pe bărbatul care zăcea pe pământ. Alături de agresor erau alți doi români, dintre care unul de 20 de ani. Tânărului de 23 de ani, i-a fost rupt maxilarul. Tânărul întins la pământ a fost salvat de strigătele trecătorilor, care i-au pus pe agresori pe fugă.

Și asta nu e tot. Un austriac în vârstă de 58 de ani a fost lovit și târât 30 de metri în timp ce încerca să-l oprească pe românul de 39 de ani care fugea. Bărbatul a fost rănit, scrie vol.at.

Românul de 39 de ani a fugit în mașină și a fost apoi oprit și arestat de o patrulă a grupului de intervenție rapidă și de poliție pe autostrada Brenner (A13). A fost arestat și al doilea agresor, un român de 20 de ani. Este căutat al treilea făptaș. Totul a fost precedat de simple avarii la parcare, a declarat pentru APA purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Eder.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri