Autoritățile britanice au renunțat să îi mai caute pe cei doi români dispăruți în mare

Din păcate autoritățile britanice au renunțat la ideea că cei doi români dați dispăruți ieri ar mai fi în viață a transmis Daily Mail. Autoritățile britanice au anunțat duminică după-amiaza suspendarea operațiunilor de căutare a doi cetățeni români dați dispăruți după ce barca lor s-a scufundat în cursul nopții în zona Canalului Mânecii, probabil din cauza coliziunii cu o altă ambarcațiune.

Un grup format din patru cetățeni români, aflați pe o barcă în largul mării în Marea Britanie, a intrat în coliziune cu o altă ambarcațiune în noaptea de sâmbătă spre duminică, unul dintre ei fiind decedat, a transmis, duminică, Ministerul Afacerilor Externe (MAE), citând informații obținute de la autoritățile britanice.

O altă persoană este internată la o unitate medicală din Worthing, fiind în prezent în afara oricărui pericol, iar alți doi sunt dispăruți, a transmis ieri  într-un comunicat de presă MAE.

Bărbatul salvat, un român de 45 de ani  care locuia în Londra, a fost găsit de o navă de pescuit la două mile de la portul Shoreham, în jurul orei 5.50.

Reprezentanții Pazei de Coastă au declarat că acesta era împreună cu alte trei persoane într-o barcă. Ulterior, în jurul orei 08.15, corpul unui alt bărbat a fost scos din apă și transportat la spital , dar a decedat la scurt timp după aceea.

„Se crede că barca ar fi plecat din Brighton Marina pe la miezul nopții, iar incidentul s-a părodus câteva ore mai târziu, dar faptele nu sunt clare în acest moment”, a anunțat un purtător de cuvnd al Pazei de Coastă.

 

 

loading…


Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri