Badantă anchetată în Italia pentru maltratare. Una dintre asistatele sale a murit, iar cealaltă e plină de vânătăi

O femeie în vârstă de 48 de ani, cu grad de dizabilitate de 100%, a murit în casă, la Onegli, un sat din comuna Cascia, regiunea Umbria. Parchetul din Spoleto a înscris-o în registrul suspecților pe îngrijitoarea femeii, cu ipoteza infracțiunii de rele tratamente, informează Il Messaggero.

Persoana decedată locuia împreună cu altă femeie care suferea la rândul ei de un grad de dizabilitate de 100%. Cele două, care nu erau rude între ele, erau îngrijite zi și noapte de o badantă.

Conform primelor informații, îngrijitoarea a sunat la 118 joi după-amiază pentru că una dintre persoanele pe care le îngrijea se simțea rău. Femeia de 48 de ani a murit, însă, înainte de sosirea ambulanței.

Cealaltă femeie invalidă care locuia cu victima a fost dusă și ea la spital pentru analize. Pe corpul acesteia medicii au descoperit mai multe vânătăi.

Autoritatea judiciară a ordonat autopsia trupului femeii decedate și i-a delegat pe carabinieri să stabilească cu cea mai mare certitudine natura rănilor constatate pe trupul colegii sale de suferință.

Carabinierii, sub coordonarea procurorului din Spoleto, au demarat ancheta. Conform sursei citate, în prezent badanta ar fi cercetată pentru infracțiunea de maltratare.

Casa în care cele două femei invalide locuiau cu chirie a fost pusă sub sechestru.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri