Badantă beată, arestată în Italia după ce a fost suprinsă lovind bătrâna. Fiul pensionarei a instalat camere video de supraveghere

O femeie în vârstă de 34 de ani, originară din estul Europei și angajată ca badantă în localitatea Cisterna din provincia italiană Latina, în regiunea Lazio, a fost arestată în flagrant delict pentru agresarea unei femei în vârstă de 90 de ani și cu dizabilități, pe care ar fi trebuit să o îngrijească.

Potrivit ziarului La Repubblica, fiul victimei a descoperit abuzul prin intermediul camerelor video de supraveghere instalate în locuința mamei sale și a alertat imediat autoritățile.

Conform declarațiilor acestuia, el a văzut cum îngrijitoarea, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a agresat fizic femeia în vârstă, provocându-i multiple contuzii.

La sosirea forțelor de ordine la locuința afectată, femeia a manifestat comportament agresiv atât față de victima sa, cât și față de membrii familiei acesteia.

Incidentul s-a încheiat cu agresarea fizică a carabinierilor, care au intervenit la fața locului pentru a o opri pe badantă.

Femeia a fost reținută și acuzată de violențe asupra unei persoane cu dizabilități, cu circumstanțe agravante, precum și de ultraj.

În urma agresiunii, femeia în vârstă a fost transportată la spitalul Santa Maria Goretti din Latina pentru îngrijiri medicale urgente, datorită traumelor suferite.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a clarifica toate aspectele legate de acest caz îngrijorător de abuz asupra unei persoane vulnerabile.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri