Home » Români de pretutindeni » Bebeluş român mort în Italia. O fetiță de 36 de zile, găsită fără suflare de mama ei, în pătuţ

Bebeluş român mort în Italia. O fetiță de 36 de zile, găsită fără suflare de mama ei, în pătuţ

Procurori din Italia au declanşat o investigaţie, după ce un bebeluş român, o fetiță de numai 36 de zile, a fost găsit mort în casa familiei din orașul Bari.

Potrivit norbaonline.it, mama copilei este româncă, iar tatăl este italian. Din primele informaţii, se pare că bebeluşul a fost găsită fără viață în pătuț, în cursul dimineții de joi, 3 septembrie 2020.

Părinții fetiței au fost cei care au făcut macabra descoperire. Oamenii au chemat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea micuței, fiind nevoiți să declare decesul.

Procuratura din Bari a deschis o anchetă, condusă de procurorul Baldo Pisani, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea fetiței.

Ipoteza cea mai probabilă este că micuța a fost victima „Sindromului de Moarte Subită a Sugarului” (Sindrome della Morte improvvisa del lattante sau SIDS), scrie bigodino.it.

Între timp, au fost sechestrate pentru analiză mai multe lucruri folosite de părinți pentru a îngriji bebelușul, iar părinții, medicul pediatru, dar și bunicii bebelușului au fost audiați de poliție.

horacredit.ro/

Vezi și asta

Veste proastă pentru românii care își iau luat mașini din Marea Britanie. De la 1 ianuarie 2021 nu mai pot fi înmatriculate în România

S-a dat alarma printre românii care își caută mașini în străinătate. Se schimbă regulile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20