Biletele de avion din noiembrie mai ieftine cu 30% față de restul anului. Vezi cum poți rezerva

Biletele de avion cu plecare în luna noiembrie sunt în medie cu 30% mai ieftine decât în restul anului, potrivit unei analize realizată de agenţia de turism online Vola.ro. Așa că dacă vrei să îți cumperi bilete cu adevărat ieftine de avion trebuie să le rezervi din timp. Vizitează aici siteul celei mai mari agenții de bilete de avion online românești.

“Cele mai ieftine zboruri sunt către Roma, Milano şi Berlin, preţurile începând de la 10 euro pentru zborul dus-întors. Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Veneţia şi Milano, preţurile înceând de la 119 euro / persoană pentru biletul de avion şi 2 nopţi de cazare”, potrivit oficialilor companiei.

Cel mai ieftin city break din portofoliul Vola.ro, pentru luna noiembrie, este un pachet de 2 nopţi de cazare şi bilet de avion la Roma, pentru 119 euro. Acelaşi tip de pachet poate fi rezervat pentru un city break la Milano (de la 139 de euro), Bruxelles (de la 149 de euro) sau Londra (de la 169 de euro). Pentru 3 nopţi petrecute la Veneţia şi bilet de avion dus-întors, oferta începe de la 129 de euro.

vola.ro%20

Cea mai ieftină variantă de călătorie, care include şi weekendul, este cu plecare vineri şi retur duminică.

Şi din Timişoara sunt preţuri de 10 zero în luna noiembrie, valabil pentru rutele Timişoara-Bruxelles, Timişoara-Niederrhein sau Timişoara-Berlin, potrivit Vola.ro

În 2015, Vola România a avut o cifră de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, înregistrând o creştere de 54% faţă de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

vola.ro%20

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri