BOMBĂ! Ponta este oficial inculpat. Sechestru pe avere

După ce s-a întors cu greu din concediul medical din Turcia, Victor Ponta s-a suspendat din funcția de Președinte al PSD și s-a prezentat astăzi, în cârje la DNA.
Cu siguranță cârjele nu i-au adus noroc deoarece procurorii DNA l-au inculpat astăzi în mod oficial și l-au pus sub acuzare pentru fals în semnătură sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală precum și pentru infracțiunea de spălare a banilor. Toate acestea i-au determinat pe procurori să pună astăzi sechestru pe bunurile mobile și imobile ale lui Victor Ponta.

Știrea a fost confirmată în mod oficial de către Direcția Națională Anticorupție care a emis un comunicat de presă pe această temă care poate fi citit aici!

Inculparea lui Victor Ponta și punerea sub sechestru a averii sale în timpul exercitării mandatului de Prim ministru este un eveniment unic în istoria României contemporane.

Această turnură a evenimentelor poate pune România într-o poziție extrem de neplăcută, deoarece se pare că suntem unica țară din Europa care se confruntă cu o asemenea situație, situație care nu poate decât să dăuneze extrem de tare imaginii noastre în lume.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri