Home » Noutăți » Carnagiu pe o autostradă din Polonia. Șase morți și 11 răniți după ce un TIR a intrat într-o coloană de mașini

Carnagiu pe o autostradă din Polonia. Șase morți și 11 răniți după ce un TIR a intrat într-o coloană de mașini

Şase morţi şi 11 răniţi, după ce un camion a intrat în plin într-o coloană de maşini, pe autostradă, în Polonia. Imaginile carnagiului sunt şocante, mai ales că între victimele decedate sunt 3 copii, ucişi în maşină alături de părinţii lor, a transmis publicația poloneză Radio Szczecin.

Trei copii şi părinţii lor, plus încă un şofer, au murit duminică la prânz pe o autostradă din Polonia, după ce maşina în care se aflau a fos tlovită violent din spate de un camion şi proiectată în coloana de autoturisme din faţa ei.

Maşina în care se afla familia cu trei copii a luat foc instantaneu, iar flăcările au cuprins aproape imediat alte patru autpturisme, dar şi TIR-ul vinovat de accident, mai scrie Radio Szczecin.

Alte 11 persoane, inclusiv şoferul camionului, au fost rănite, dar niciuna nu are viaţa pusă în pericol. De altfel, şoferul de TIR vinovat de nenorocire a fost arestat luni de dimineaţă, la nici 24 de ore de la accident.

Alte 10 persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului, rănile lor fiind superficiale. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Vezi și asta

Cine sunt cele 8 femei care au murit în tragicul accident de sâmbătă. Zeci de copii au rămas orfani

Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *