Cazare studenți București. Ce aduce în plus un campus studențesc privat

Să fim serioși, ideea de campus studențesc privat este încă nouă, poate mult prea nouă în România. În timp ce în străinătate părinții plătesc bani grei pentru a fi siguri că odraslele lor stau în campusuri care le oferă acestora condiții excelente de dezvoltare personală, în România acest concept este abia la început.

Desigur standardele de calitate pe care ar trebui să le îndeplinească un campus studențesc al viitorului pot fi privite din diferite perspective. Dacă unii părinți sau studenți se mulțumesc prin a dori baie în cameră (o condiție minimă de igienă personală) sau prin a avea asigurate condițiile minime de siguranță și confort, alții își doresc cu mult mai mult de la un campus studențesc.

O să luăm drept exemplu cel mai mare campus studențesc privat din București, ARCCA Vitan Village pentru a încerca să definim ce ar trebui să ofere un campus studențesc unui student.

Campusul ARCCA Vitan Village oferă cu siguranță toate facilitățile necesare studenților care vor să se simtă confortabil în locul unde își cazează studenția (pază și supraveghere video, camere cu baie proprie, frigider, cuptor cu microunde, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc).

Dar toate facilitățile extrem de bine puse la punct ale acestui campus ar fi  aproape inutile dacă în spatele unui astfel de complex nu s-ar afla o echipă de profesioniști care încearcă să ofere studenților mai mult decât cazare.Evenimente de socializare, concursuri sportive, cursuri de educație informală și alte elemente de această natură îi ajută pe studenți să simtă că o  cameră de cămin dintr-un campus studențesc nu înseamnă pur și simplu locul în care dormi după ce vii de la facultate.  Este locul în care se leagă prietenii, se construiesc rețele sociale și care are rolul lui bine definit în evoluția unui tânăr.

În principiu ca să înțelegi ceea ce înseamnă un astel de campus trebuie să-l vezi cu ochii tăi. Trebuie să-i vizitezi toate facilitățile puse la dispoziția studenților și apoi să cunoști oamenii care vor fi permanent în contact cu studenții cazați acolo.

Putem spune că ceea ce oferă ARCCA Vitan Village la nivel de condiții de cazare și elemente conexe se apropie de calificativul excelent. În schimb, echipa de profesioniști care gestionează campusul face ca orice părinte care își vrea copilul cazat într-un mediu propice dezvoltării personale să ia serios în considerare această oportunitate de acomodare.

Partea bună este că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Oricine poate vizita campusul ARCCA Vitan Village, poate vedea cu ochii lui care sunt condițiile oferite și poate sta de vorbă cu echipa care gestionează acest campus. Apoi poate trage singur concluziile.

Vizitează aici siteul ARCCA.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri