Cazare studenți București. Programul de înscrieri la cel mai mare campus privat din România

În luna septembrie studenții care caută cazare în București au ocazia să viziteze unul din cele mai interesante campusuri studențești din România. Programul de vizitare al campusului este unul deosebit de generos deoarece permite studenților și părinților să viziteze facilitățile campusului nu doar în timpul săptămânii ci și în weekend.

ARCCA Vitan Village, căci despre acest campus este vorba, își așteaptă vizitatorii în luna  septembrie după următorul program:

  • De luni până vineri între orele 9 – 18
    Sambata și duminica între orele 9-15

După ce anul trecut s-a impus ca fiind unul din cele mai moderne campusuri studențești din România, între timp la Arcca Vitan Village au apărut destul de multe lucruri noi. În afara dotărilor cu care studenții erau deja obișnuiți, s-a deschis o spălătorie ultra modernă, s-a inaugurat un cochet restaurant studențesc și a apărut transportul gratuit, oferit cu autobuzele proprii, de la campus până la metrou.

Vizitează aici siteul ARCCA.

Și cel ai important lucru, Arcca a devenit cel mai mare campus studențesc privat din Romania, cu peste 2000 de locuri de cazare. Ceea ce însemnă o comunitate studențească nu doar mare ci dinamică, o comunitate în care studenții pot interacționa, își pot face planuri de viitor și în care pot avea acces și la educație informală, pe lângă cursurile din facultate.

Vezi aici tururi virtuale pentru camerele campusului Arcca Vitan Village.

Dar ce oferă mai exact campusul ARCCA Vitan Village:

Campusul ARCCA Vitan Village oferă cu siguranță toate facilitățile necesare studenților care vor să se simtă confortabil în locul unde își cazează studenția (pază și supraveghere video 24 din 24, camere dotate cu baie proprie, frigider, cuptor cu microunde și mobilier nou, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc).

Dar pentru a înțelege mai bine ce condiții oferă acest acest campus trebuie să-l vizitați pentru a cunoaște și echipa care se ocupă de managementul a tot ceea ce se petrece acolo. Pentru că echipa de profesioniști care gestionează campusul face ca orice părinte care își vrea copilul cazat într-un mediu propice dezvoltării personale să ia serios în considerare această oportunitate de acomodare.

Iar partea bună este că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Puteți vizita campusul oricând, vă puteți face chiar programări pentru momentul în care puteți să ajungeți și apoi puteți trage singur concluziile.

Succes!

Vizitează aici siteul ARCCA.


Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri