Home » Români de pretutindeni » Ce pedeapsă a primit italianul care a ucis o româncă însărcinată. Lăcrămioara avea 30 de ani

Ce pedeapsă a primit italianul care a ucis o româncă însărcinată. Lăcrămioara avea 30 de ani

Pe 22 noiembrie 2019, bărbatul a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, în a patra lună de sarcină. După crimă a mers la prânz și la frizer. Judecătorii au stabilit că a existat o premeditare și l-au condamnat pe criminal la închisoare pe viață.

Vineri, 2 aprilie 2021, Antonino Borgia, un antreprenor din Partinico, în provincia Palermo, a fost condamnat la închisoare pe viață în primă instanță. Crima a avut loc pe 22 noiembrie 2019. Victima, Ana Maria Lacramioara Di Piazza, o româncă de 30 de ani adoptată de o familie siciliană, era însărcinată în patru luni când bărbatul a masacrat-o.

Sentința a fost emisă de Curtea cu Juri din Palermo. Borgia, care a mărturisit crima, a negat mereu că ar fi premeditat crima. „Nu știu ce m-a apucat”, a spus el.

Însă procurorul, la sfârșitul rechizitoriului, ceruse închisoare pe viață pentru o crimă voluntară, premeditată și agravată din motive inutile, cerere acceptată de Curte.

Ana Maria a fost mai întâi urmărită pe stradă și apoi înjunghiată mortal. Fuga disperată a fetei a fost încadrată de camerele de supraveghere ale unei case din zonă.

Bărbatul s-a temut că relația sa va fi descoperită de soția sa – a susținut că a primit cereri de bani de la victimă – și a îngropat cadavrul în mediul rural, într-un teren de-a lungul autostrăzii 113. Prin urmare, a fost acuzat și că a ascuns un cadavru. Instanța a decis că rudele victimei trebuie despăgubite.

Ferocitatea infracțiunii l-a determinat pe procuror să ceară recunoașterea de circumstanțe agravante și să ceară o condamnare pe viață.

Închisoarea pe viață nu este întotdeauna aplicatîn cazurile de feminicid, deoarece sunt deseori acordate circumstanțe atenuante generice, pe care magistrații în acest caz le-au considerat inaplicabile. Membrii familiei victimei și două asociații împotriva violenței de gen au fost parte vătămată în proces.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Ai lucrat în Germania în ultimii patru ani? Vezi aici cum îți poți recupera impozitul pe salariu

La prima vedere, recuperarea surplusului de impozit de la statul german poate părea un procedeu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20