Cel mai mare portal online de turism din România a dat startul la reduceri la vacanțe

Până pe 31 martie iubitorii de vacanțe la prețuri reduse se pot bucura de ofertele care au fost scoase pe piață de cel mai mare operator online de turism din România. Agenția vola.ro pune la dispoziția celor interesați nu doar ofertele proprii dar și ofertele celor mai mari agenții de turism din România, având  astfel una din cele mai complete oferte turistice din România.

Reducerile se înscriu într-una din cele mai mari campanii de PR din țara noastră, prin această campanie vola.ro având ca obiectiv să-și întărească poziția de lider pe piața online de vânzare bilete de avion și vacanțe din România.

Ținând cont de faptul că serioziatea este cea mai importantă atunci când îți alegi operatorul de la care cumperi o vacanță, cei de la vola.ro au selectat doar agențiile de turism care nu au avut niciodată probleme, iar în ceea ce privește ofertele proprii, acestea sunt deja recunoscute pe piața de turism pentru raportul excelent preț/calitate.

Aici poți găsi toate ofertele de vacanță care beneficiază de reduceri până pe data de 31 martie.

Ca să vă dăm câteva exemple, acum poți găsi pe siteul vola.ro oferte de vacanță de 7 nopți plus avion în Creta cu 230 de euro, în Zachynthos cu 270 de euro, în Corfu cu 217 euro, și așa mai departe.

Dacă mai punem la socoteală super oferta de vacanță în Dubai (patru nopți și avion inclus) cu 319 euro și alte zeci de astfel de oferte, atunci putem concluziona că avem de unde alege.

Vola.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri