Home » Noutăți » Ciocnire între un TIR și o autoutiliatară, azi noapte pe A1. Două persoane încarcerate

Ciocnire între un TIR și o autoutiliatară, azi noapte pe A1. Două persoane încarcerate

Două persoane au fost rănite în noaptea de marți spre miercuri, 31 iulie,  după ce autoutilitara în care se aflau a intrat sub un TIR pe autostrada A1. Accidentul s-a petrecut în zona Apoldu de Jos, sensul către Sibiu a transmis Ora de SIBIU.

Evenimentul a avut loc din cauza șoferului microbuzului de marfă, un bărbat de 47 de ani din Argeș. Acesta nu a păstrat distanța regulamentară față de TIR-ul din fața sa.

Echipajele SMURD și cele de descarcerare care au ajuns la fața locului i-au găsit pe șoferul microbuzului și pe pasagerul de 26 de ani încarcerați, dar conștienți.

ISU Sibiu a intervenit cu echipaje de descarcerare și echipaje de terapie intensivă mobilă, pentru a acorda asistența medicală celor doi răniți, respectiv șoferul autoutilitarei și pasagerul său. Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu cu politraumatisme, conștienți, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

loading...

Vezi și asta

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani angajează paznic de noapte

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...