Clipe grele pentru o îngrijitoare din Italia. Bătrânul asistat și-a tăiat gâtul în fața ei

O îngrijitoare din Italia, care se angajase de numai  3 zile de să aibă grijă de un bătrân italian în vârstă de 88 de ani din localitatea Ancona a trecut prin clipe extrem de grele după ce bătrânul a încercat să se sinucidă în fața ei.

Potrivit ziarului Il Mattino, totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, 18 aprilie 2019, în jurul orei 20:00, într-un apartament din centrul localității menționate mai sus.

 În acel apartament, un bătrân de 88 ani a decis să recurgă la un gest extrem și să-și taie gâtul cu un cuțit de bucătărie chiar în fața „badantei” sale, pe care o angajase cu numai 3 zile înainte.

Din fericire, femeia nu s-a pierdut cu firea și a chemat imediat o ambulanță care l-a transportat pe pensionar la spital cu cod roșu, iar acest lucru i-a salvat viața. Bătrânul se pare că avea o tăietură la gât dintr-o parte în cealaltă, dar lama cuțitului nu a ajuns până la vena jugulară.

Odată ajuns la spital, acesta a fost operat de urgență și acum se află în afara oricărui pericol. La fața locului s-au prezentat și agenții de poliție pentru investigațiile de rigoare. Nu s-au dat detalii presei încă despre ce anume l-a împins pe bătrânul de 88 de ani să facă acest gest.
Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri