Coșmarul unui copil român de 11 ani, în Italia: „Mama mă lovește cu picioarele și îmi dă în cap”

La 11 ani, un copil român a avut curajul să ceară ajutorul carabinierilor din Sardinia, Italia, povestindu-le coșmarul pe care îl trăiește de ani buni, alături de cea care trebuia să îi fie mamă.

Băiețelul le-a povestit oamenilor legii că femeia care l-a născut îl torturează alături de frații săi și îl obligă să caute prin coșurile de gunoi și să cerșească. În plus, copilul a fost victima unui pedofil oferit de bună voie chiar de mama sa în schimbul banilor.

„Mama mă lovește cu picioarele și mă lovește în cap și în spate dacă refuz să mă duc să caut fier și cupru în jurul coșurilor. După clasa a cincea am vrut să continui să studiez, dar nu au vrut să mă mai trimită la școală pentru a mă face să lucrez. Nici măcar nu mă pot odihni pentru că mama mă bate dacă dorm”, a mai povestit copilul anchetatorilor, potrivit Leggo.

Pe lângă tortură, bătăi, semi-sclavie, copilul român a fost nevoit să suporte și atențiile sexuale italianului pe care copilul de 11 ani îl numea „Unchiul Rocco”. Mama, în vârstă de 36 de ani, de origine română, a fost închisă în Rebibbia.

Vezi și asta

Un șofer român încarcerat în TIR-ul răsturnat în Italia. Salvat de trecători

Trei membri ai unui club sportiv din Italia au salvat un șofer român de camion, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *