Cum găsești un loc de muncă în străinătate! Ofertele lunii aprilie 2016

Conform statisticilor peste 80% dintre români sunt nemulțumiți de locul de muncă, atât din cauza salariului primit cât și din cauza condițiilor oferite de angajator. Din păcate ne ferim să facem pasul în căutarea unui alt loc de muncă deoarece stabilitatea oferită de un job prost pare de multe ori mai bună decât nesiguranța unui loc de muncă viitor mai bun.

Dar nimeni nu ne împiedică să încercăm să vedem dacă găsim un loc de muncă mai bun fără să renunțăm la cel actual. Așa că ne putem petrece timpul de sărbători căutând un loc de muncă în străinătate, întocmindu-ne un CV mai bun și aplicând cu acesta pentru a vedea dacă angajatorii ne dau vre-o șansă.

Una din cele mai serioase platforme care oferă locuri de muncă în străinătate este Tjobs.ro care oferă mii de locuri  locuri de muncă în străinătate, atât pe perioadă determinată cât și nedeterminată. Deoarece face parte dintr-un consorțiu internațional și este administrată de o companie olandeză, platforma este ferită de țeparii autohtoni și locurile de muncă postate sunt reale.

La ora actuală pe Tjobs se găsesc peste 6000 de locuri disponibile în Europa și nu numai. De la muncitori necalificați până la electricieni, șoferi, bucătari, tâmplari sau învățători, locurile de muncă disponibile sunt cu duiumul.

Important este să-ți faci cont, să-ți completezi CV-ul și să ai curajul să aplici la joburile care crezi că ți se potrivesc. Pentru că toți merităm un loc de muncă care să ne ofere atât un salariu bun cât și împlinirea profesională.

Pentru a vizualiza toate locurile de muncă oferite de Tjobs poți accesa pagina oficială a companiei AICI.

 

 

 

 

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de 25 de ani. A început BlackFriday pe cel mai mare magazin online din România

Femeia la 25 de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă prudenţă, vede …

8 comments

  1. caut un loc de munca in agricultura va multumesc, am 48 de ani si bun de munca

  2. runcan vasile bogdan

    Buna ziua caut de munca in agricultura

  3. sint interesata sa gasesc de munca in spania ,special in valensia ca aici locuesc.va multumesc

  4. Caut de munca in Belgia in domeniul curateniei ,hotelier sau agricultura

  5. caut un loc de munca in strainatate am 28 de ani si sunt din pitesti. nu conteaza domeniul sunt usor adaptabil la locul de munca.

  6. Santem sot si sotie cautam un loc de munca sorulnmei are diploma de brutar io am lucrat in toate domenurile santem mucitori si cu frica de dzeu ne ajutati sa ne gasim ceva de munca oriunde am permis de conducer 2003

  7. BUNA ZIUA,SUNT DE PROFESIE SOFER CATEG. B,C,D,E/1985.DETIN CART.TAHOGRAF,ATESTAT ADR SI MARFURI GEN.ANALIZE MEDIC,PSIHOLOGIC SI MEDICINA MUNCII TOATE VALABILE. CAUT URGENT LOC DE MUNCA CA SOFER IN CARACAL SAU STRAINATATE.EXCLUS ARGESULBUCURESTIUL,MOLDOVA….ASTEPT RASP.URGENT. CU RESPECT,FLORIAN S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *