Cum găsești un loc de muncă în străinătate! Ofertele lunii aprilie 2016

Conform statisticilor peste 80% dintre români sunt nemulțumiți de locul de muncă, atât din cauza salariului primit cât și din cauza condițiilor oferite de angajator. Din păcate ne ferim să facem pasul în căutarea unui alt loc de muncă deoarece stabilitatea oferită de un job prost pare de multe ori mai bună decât nesiguranța unui loc de muncă viitor mai bun.

Dar nimeni nu ne împiedică să încercăm să vedem dacă găsim un loc de muncă mai bun fără să renunțăm la cel actual. Așa că ne putem petrece timpul de sărbători căutând un loc de muncă în străinătate, întocmindu-ne un CV mai bun și aplicând cu acesta pentru a vedea dacă angajatorii ne dau vre-o șansă.

Una din cele mai serioase platforme care oferă locuri de muncă în străinătate este Tjobs.ro care oferă mii de locuri  locuri de muncă în străinătate, atât pe perioadă determinată cât și nedeterminată. Deoarece face parte dintr-un consorțiu internațional și este administrată de o companie olandeză, platforma este ferită de țeparii autohtoni și locurile de muncă postate sunt reale.

La ora actuală pe Tjobs se găsesc peste 6000 de locuri disponibile în Europa și nu numai. De la muncitori necalificați până la electricieni, șoferi, bucătari, tâmplari sau învățători, locurile de muncă disponibile sunt cu duiumul.

Important este să-ți faci cont, să-ți completezi CV-ul și să ai curajul să aplici la joburile care crezi că ți se potrivesc. Pentru că toți merităm un loc de muncă care să ne ofere atât un salariu bun cât și împlinirea profesională.

Pentru a vizualiza toate locurile de muncă oferite de Tjobs poți accesa pagina oficială a companiei AICI.

 

 

 

 

Related Articles

5 COMMENTS

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri