Home » Societate » Cum le convingea Dani Mocanu pe femei sa se prostitueze? „Mi-a promis si un inel…”

Cum le convingea Dani Mocanu pe femei sa se prostitueze? „Mi-a promis si un inel…”

Pe numele manelistului Dani Mocanu s-a deschis un dosar in care este acuzat de proxenetism. Cantaretul ar fi scos bani frumosi de pe urma femeilor pe care le convingea sa se prostitueze.

Tactica lui era una bine gandita si, dupa ce le facea pe femei sa se indragosteasca de el, le plasa diferitilor clienti.

Victimele au fost si ele audiate de procurori, iar acestea au marturisit cum au fost convinse sa practice cea mai veche meserie din lume.

„Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel”, a relatat astăzi Wow Biz.

Câți bani făcea manelistul Dani Mocanu în Marea Britanie de pe urma fetelor trimise la produs

Vă reamintim că dupa ce a fost audiat de procurorii DIICOT si retinut, manelistul a fost eliberat sub control judiciar. Evenimentele recente nu l-au lasat cu capul plecat, ba chiar dimpotriva. Dani Mocanu are planuri marete!
„Dani Mocanu a fost eliberat! Artistul urmeaza sa-si reia activitatea imediat. Stati aproape, urmeaza surprize mari!”, este anuntul care a aparut pe pagina de Facebook a manelistului. 
Vezi și asta

Și-a strâns în brațe fetița până când a ucis-o, după care și-a sunat dealerul

Abigail Palmer, o mamă de 33 de ani din Birmingham, și-a strâns în brațe bebelușul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *