Cum transferi bani în România din orice țară cu comisoane de 10 ori mai ieftine decât transferul bancar

O metodă de transfer bani din străinătate în România a fost lansată de curând și în limba română. Comisioanele pe care le percep cei de la TransferGo sunt de-a dreptul excelente, banii sunt transferați rapid și înscrierea în sistem este foarte simplă. Vezi aici platforma și toate facilitățile oferite.

TransferGo a fost fondat cu sediul la Londra în 2012 de către o echipă profesionistă și a transferat peste 100 milioane de dolari pentru clienții săi, iar sumele sunt în continuă creștere.
În 2015 compania a început să servească cei peste trei milioane de romani care locuiesc sau lucrează în străinătate, oferind acestora un serviciu integral în limba română de până la 10 ori mai ieftin decât transferurile bancare obișnuite sau companiile convenționale de transfer de bani cash.
TransferGo operează transferuri prin intermediul rețelei internaționale proprii de conturi bancare, iar banii ajung direct în contul bancar al destinatarului. Nu este necesar ca destinatarul să aibă cont TransferGo, doar expeditorul trebuie să își creeze cont pentru a trimite bani.

Serviciul este folosit de peste 100.000 clienții TransferGo din toată lumea. Aceștia și-au scris părerea lor despre acest serviciu foarte rapid și ieftin pe website-ul independent de recenzii Trustpilot, unde suntem notați cu 9.7/10!
“TransferGo oferă un serviciu exclusiv online ieftin și rapid de transfer de bani, în peste 40 de țări. Pentru toate tranzacțiile comisionul unic este £/€0.99, respectiv sume similare pe alte rute de transfer, cursul valutar este unul extrem de favorabil, iar suma este garantată la destinație. Banii ajung foarte rapid, într-o zi lucrătoare, direct în contul destinatarului, la orice bancă.

Tot procesul de transfer se desfășoară integral online, în limba română, și doar expeditorul trebuie să aibă cont pe TransferGo. Este foarte simplu, banii se trimit în 5 pași, iar colegii de la relații cu clienții sunt disponibili la orice pas să răspună întrebărilor.

Intră aici pe platforma TransferGO și vezi ce simplu este 

transfergo.com

Mai mult, poți câștiga și bani cu această platformă și poți oferi un transfer gratuit unui prieten 🙂 Detalii AICI. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri