Detalii înfiorătoare despre românul care și-a decapitat prietenul într-o plantație de măslini din Spania. Cruzimea cu care a acționat i-a șocat pe anchetatori

Detalii înfiorătoare apar în cazul românului care și-a decapitat prietenul într-o plantație de măslini, în Spania. Tânărul urmează să fie condamnat la cel puțin 22 de ani de închisoare, după ce procesul său a fost amânat mai bine de un an din cauza pandemiei de Covid-19.

La scurt timp după crima din februarie 2019, românul, un tânăr în vârstă de 25 de ani la acea vreme, s-a predat la secția de poliție din Ciudad Real și le-a spus anchetatorilor că și-a ucis un amic cu care a avut o dispută în mașină.

Românul și-a decapitat victima cu mai multe lovituri de topor

Victima, un bărbat de 59 de ani pe nume Jesús Mora, proprietar al unui magazin de componente IT din Miguelturra, a fost găsită decapitată într-o livadă de măslini, scrie ondacero.es.

Potrivit declarațiilor făcute în instanță, cei doi aveau o relație sentimentală și s-au luat la ceartă în mașina victimei în timpul unei călătorii la Herencia.

Cearta a escaladat și s-a ajuns la lovituri cu pumnii și picioarele. Ulterior, românul a condus mașina până la kilometrul 40,6 al autostrăzii naționale CM-420 unde l-a lovit de mai multe ori pe spaniol, apoi l-a scos forțat din mașină și l-a târât într-o livadă de măslini, într-un loc cunoscut sub numele de „Cañada del Pito”, în municipiul Herencia, unde l-a lovit de mai multe ori cu un topor până când bărbatul și-a dat ultima suflare, notează latribunadeciudadreal.es.

Criminalul a trebuit să-și șteargă sângele de pe față ca să poată să conducă mașina

Potrivit unuia dintre polițiști, inculpatul a declarat că l-a lovit cu toporul de șase ori și că ulterior a trebuit să-și curețe fața de sângele victimei pentru a putea să conducă.

Polițistul a mai declarat că inculpatul era foarte calm în instanță și nu și-a arătat regretul când a povestit ce s-a întâmplat și nici măcar în momentul reconstituirii crimei nu a arătat nicio emoție.

Procesul se reia după mai bine de doi ani de la crimă

Potrivit raportului poliției, românul le-a spus că, înainte de lovitura fatală cu toporul, victima era inconștientă.

Acum, la mai bine de doi ani de la crimă, Tribunalul Provincial Ciudad Real a anunțat că reia activitatea judiciară în septembrie, cu patru procese care au trebuit amânate din cauza pandemiei, unul dintre ele fiind cel al românului care l-a ucis pe Jesús Mora, scrie latribunadeciudadreal.es.

Potrivit La Tribuna, familia victimei cere pedeapsa maximă de 25 de ani de închisoare, în vreme ce procurorii cer să fie închis pentru următorii 22 de ani.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri