Disperarea unui muncitor român în Italia. S-a urcat pe un bloc și a amenințat că se aruncă în gol

Disperarea unui muncitor român care a fost păcălit de angajatorul său italian l-a făcut pe acesta să apeleze la un gest cu totul și cu totul extrem. Românul în vârstă de 32 de ani s-a suit pe data de 23 martie pe acoperișul unei clădiri în construcție și a amenințat că se va arunca în gol dacă situația sa nu va fi rezolvată.

Totul s-a petrecut pe via Roma din localitatea Attigliano (provincia Terni), acolo unde muncitorul român a fost observat de colegii de muncă și de trecători cum arunca cu diverse materiale de construcție de pe acoperișul clădirii. În același timp românul a prezentat publicului câteva pancarde prin care explica cum a ajuns să facă acest gest extrem au transmis jurnaliștii de la CorriereDell’Umbria.it.

Jurnaliștii italieni au precizat că românul avea de primit de la angajatorul său o sumă de 2000 de euro, bani pe care românul trebuia să-i primească pentru munca prestată pe șantierul în care acesta a ales să protesteze. Pentru că angajatorul refuza să-i elibereze suma de bani românul a apelat la acest gest și a amenințat că se va arunca de pe clădirea în construcție.

La locul incidentului au sosit în regim de urgență echipaje de pompieri, carabinierii și o ambulanță. Echipele de intervenție au negociat timp de două ore cu românul care a fost convins în cele din urmă să coboare de pe acoperișul clădirii, evitându-se astfel o tragedie. Autoritățile au încercat să-l contacteze și pe angajatorul bărbatului dar acesta nu a fost de găsit, surse din anturajul său declarând că ar fi fost plecat din localitate.

Vezi mai jos relatarea incidentului făcută de presa italiană.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri