Doi morţi şi trei răniţi pe DN 61 după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR

Două persoane au decedat, iar trei au fost transportate la spital, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Bucşani, pe DN 61. În el au fost implicate un autoturism, în care se aflau şase persoane, cetăţeni bulgari, şi un tir condus de un cetăţean turc, informează Agerpres.

”În cursul nopţii, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos au fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Bucşani, pe DN 61.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, SMURD Bolintin Deal şi SMURD Mihăileşti, precum şi două ambulanţe aparţinând SAJ Giurgiu”, a informat luni ISU Giurgiu.

După sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau şase persoane, cetăţeni bulgari, şi un autotren în care era doar şoferul, cetăţean turc.

Dintre cele şapte persoane implicate, două au fost găsite decedate, iar trei au fost transportate la spital (două la UPU Giurgiu şi una la SUUB – Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti). Două persoane au refuzat transportul la spital – un pasager din autoturism şi şoferul TIR-ului încărcat cu caşcaval, arată sursa citată.

Vezi și asta

Român căzut pe stradă în Italia și mort în câteva minute. Avea 35 de ani

Un român în vârstă de numai 35 de ani a murit la Salerno (Campania) după …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *