Doi români, soț și soție, striviți intenționat cu mașina în Anglia: “Ioaneee, l-a omorât!” (video)

Doi români au fost grav răniți, după ce un șofer a dat intenționat cu mașina peste ei. Incidentul s-a petrecut pe 19 septembrie, în Wolverhampton, în jurul orei 19.00, transmite Ziarul Românesc.

Potrivit celor care au asistat la scena violentă, citați de Ziarul Românesc, cel care a dat cu mașina peste cele două persoane, soț și soție, a coborât apoi de la volan și a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav.

Un prieten de-al celor doi spune că cel care i-a lovit cu mașina avea un conflict mai vechi cu bărbatul. Cei trei ar fi din aceeași localitate, Vicovu de Sus, județul Suceava.

“Îl amenințase cu mai mult timp în urmă că îl omoară, de la niște vorbe spuse de alții, nicidecum de acești oameni.”, a spus bărbatul, penru sursa citată. Potrivit acestei surse, cel care se afla la volanul mașinii care i-a lovit pe cei doi se numește Mutuliga Alex, zis Clif și a fugit deja din Marea Britanie, aflându-se probabil în România. El este căutat acum de poliție pentru investigații.

Imaginile video de după incident îi arată pe cei doi soți prăbușiți la pământ, iar paramedicii le acordă îngrijiri medicale. Bărbatul care i-a lovit ar fi fugit între timp în România și e căutat de poliție.Vezi mai jos imaginile filmate.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri