Home » Români de pretutindeni » Doi români sunt pe moarte, după ce au fost atacați pe stradă, în Germania, în stil mafiot. BMW-ul lor, blocat de un Mercedes
Poliția a crezut inițial că e vorba despre un accident de circulație sursa foto: emergency-report.de/

Doi români sunt pe moarte, după ce au fost atacați pe stradă, în Germania, în stil mafiot. BMW-ul lor, blocat de un Mercedes

Doi români sunt pe moarte, după ce au fost atacți pe stradă, în Germania, în stil mafiot. BMW-ul lor a fost blocat de un Mercedes, înainte să fie înjunghiați, în mașină. Inițial poliția germană a crezut că e vorba despre un accident de circulație.

O situație semnalată inițial ca un accident de circulație, în care s-a crezut că un BMW X3 a lovit două mașini parcare pe stradă, s-a descoperit că e de fapt o tentativă de omor și un atac în stil mafiot. Doi dintre cei trei oameni care erau în BMW au fost grav răniți și starea lor e critică.

Potrivit primelor investigații, pasagerii BMW-ului, trei cetățeni români de 26, 39 și 52 de ani, se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, miercuri seara. Un autoturism Mercedes s-a oprit în fața BMW-ului și un VW Golf în spatele acestuia.

Apoi, persoane necunoscute au deschis ușile BMW-ului și i-au atacat pe cei din mașină. Atacatorii au fugit ulterior apoi în direcții necunoscute.

Cei doi răniți, de 26 și 39 de ani, au fost înjunghiați grav, de mai multe ori. Șoferul BMW-ului, în vârstă de 39 de ani, a încercat să scape și a intrat de mai multe ori în Mercedes-ul care îi bloca drumul.

Procurorul din Dusseldorf și o echipă de criminaliști din partea poliției din Dusseldorf au început ancheta. În prezent, parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere, a comunicat Poliția din Dusseldorf. joi de dimineață.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Italia prelungește măsura carantinării pentru cetățenii care vin din România și după data de 31 iulie

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a anunțat în urmă cu câteva minute pe pagina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20