Două românce de 18 și 19 ani, date jos din autocarul care venea de la Londra și abandonate pe autostradă, în Germania

Două românce de 18 și 19 ani au fost date jos din autocarul care venea de la Londra și abandonate pe autostradă, în Germania. Se întorceau acasă și au rătăcit o vreme speriate pe marginea drumului. O misiune ciudată pentru poliția germană: un șofer de autocar care venea din Londra pur și simplu le-a aruncat pe cele două românce din vehicul, în mijlocul autostrăzii A6, lângă Nürnberg a relatat publicația germană Merkur.

Mai multe apeluri au fost primite de poliție marți dimineață (1 septembrie) în jurul orei 9.15. Două femei care arătau confuze ar rătăci prin zona de odihnă Frankenhohe-Nord, spuneau cei care au sunat.

Într-adevăr, când au sosit ofițerii, au găsit două românce, de 18 și 19 ani. Acestea au avut o poveste neobișnuită de spus. Au plecat din Londra cu autocarul care ar fi trebuit să le ducă acasă, în România.

Pe drum însă, s-au certat cu șoferul. Nu se știe nici de ce, nici cât de violentă a fost cearta. Dar se pare că a fost atât de dură încât șoferul și-a pierdut răbdarea la un moment dat și a plecat din stația de service Frankenhohe-Nord direct pe A6, fără tinere.

Merkur, citat de ObservatorNews.ro, scrie că în timp ce ofițerii încă se gândeau la ce să facă cu cele două tinere, au avut parte de o surpriză: șoferul a întors autocarul pe autostradă și a revenit la locul de odihnă.

Se pare că avea conștiința vinovată și a decis să se întoarcă după cele două tinere. Care au revenit la bord și au continuat călătoria spre țară.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri