Dragnea către Guvern: Închideți odată subiectul ordonanțelor

Subiectul ordonanțelor de urgență a reușit să inflameze spiritele și să devină principala temă publică în România, în ultimele două săptămâni. Acest lucru este în mod cert deranjant pentru mulți lideri social democrați, în frunte cu Liviu Dragnea, care sunt obligați să comunice pe acest subiect și nu pe temele principale ale programului de Guvernare.

Astăzi Liviu Dragnea a dat o declarație extrem de interesantă cu privire la acest subiect, declarație care arată că există deja o stare de nervozitate pe acest subiect.

Ce a declarat azi Dragnea pe tema ordonanțelor

“Nu am fost la guvern. Am fost cu domnul Tăriceanu aici şi cu colegii ca să aşteptăm. Cu siguranţă nu comunic. Altul a spus Guvernul meu. Eu nu. Am ajuns ca în povestea Petrică şi Lupul. Vreau să comentez ce există. Vreau să ia o decizie. Ori ea o decizie şi nimic sau să adopte ceva. Sunt o grămadă de măsuri economice şi nu le mai putem comunica. Să închidă acest subiect într-un fel sau altul. Să decidă ce cred ei. Sunt un guvern legitim votat de un parlament legitim. Rugămintea mea a fost şi este să închidă acest subiect într-un fel sau altul şi, de asemenea, să decidă lucrurile în care cred ei, nu în care cred alţii sau lucruri în care nu cred alţii, pentru că trebuie să înţeleagă că reprezintă un guvern legitim, rezultat dintr-un vot al Parlamentului ales legitim şi democratic şi trebuie să-şi exercite prerogativele acestei poziţii constituţionale pe care o au”, a declarat Dragnea citat de Antena 3.

Liderul social democrat spune că vrea să vadă şi el ordonanţele şi că nu ştie ce conţin. “Ştiţi de ce vreau să văd ordonanţele? Ca să văd de ce a ieşit lumea în stradă. Nu ştiu dacă vor fi modificate. Sunt supărat că de o săptămână, două nu vorbim de teme economice. Noi îndeplinim programul punct cu punct, dar la fiecare întâlnire eram întrebat de astea. Să se închidă subiectul ăsta.”, a mai declarat Liviu Dragnea.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri