Ei sunt cei trei susținători ai violatorilor care au reușit să irite o întreagă țară. Vezi ce au făcut

Tot scandalul care a ținut prima pagină a ziarelor din România nu s-a referit doar la decizia judecătorilor de a-i pune în libertate pe cei 7 violatori din Vaslui ci și la atitudinea pe care prietenii și apropiații acestora au avut-o față de fapta în sine și față de victimă.

Ziarul Adevărul a prezentat astăzi profilul celor trei susținători care au reușit, prin mesajele transmise în spațiul public și prin modul în care s-au comportat, să enerveze milioane de concetățeni.

Primul caz este cel al lui Răzvan Rău, cel acre a inventat deja celebra expresie  de „sex-surpriză“. Răzvan, consătean cu cei 7 violatori și condamnat cu suspendare pentru două fapte penale, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj la doar câteva zile după producerea abominabilei fapte. Acesta a susținut, în mesajul respectiv, că nu a fost nici un viol ci a fost un fel de sex surpriză pe care cei șapte violatori l-au oferit tinerei victime. De asemenea, acesta a spus că fata este alcoolică și și-a manifestat susținere pentru cei 7.

Cel de-al doilea susținător care a încins spiritele este o tânără de doar 16 ani, pe nume Romina M care a publicat pe o rețea de socializare un mesaj puternic de susținere pentru prietenii ei, cei 7 violatori dar în același timp și un mesaj în care a făcut-o praf pe victimă. Pe scurt Romina M susține că fata violată nu doar că nu este ușă de biserică dar din cele publicate de ea pe pagina de socializare, acesta ar fi un fel de curvă a satului, știută de toată comunitatea ca atare. Mesajele Rominei au născut polemici extreme ajungându-se chiar la mesaje de amenințare pentru adolescenta de 16 ani.

Ultimul și cel mai vehement susținător al violatorilor de la Vaslui este mama unuia dintre violatori, Dorina Burada. aceasta este mama lui Silviu Burada cel care a atras-o pe fată în cursă și a luat-o cu mașina pentru a o duce spre pierzanie. Dorina a creat un grup de facebook  și a cerut tututor care au dovezi sau știu că MRM (victima) este o persoană de moravuri ușoare să posteze în acel grup pentru a dovedi că nu a fost nici un fel de viol. După ce inițiativa sa a devenit publică aceasta a șters grupul dar nu s-a potolit. Conform declarațiilor părinților victimei, aceasta a făcut numeroase scene la poarta acestora, i-a amenințat, le-a promis bani, i-a bombardat cu telefoane și mesaje, adică a făcut tot ce putea pentru ca fata să-și retragă plângerea de la poliție.

Adevărul asupra celor întâmplate va trebui lăsat în seama justiției dar polemica născută în jurul acestui caz este una care a ridicat multe semne de întrebare. Un cunoscut analist spunea zilele trecute pe pagina sa de socializare că ori avem de face cu un sat de tâmpiți ori satul știe ceva ce opinia publică încă nu pricepe. Indiferent de poziții, justiția trebuie lăsată să-și urmeze cursul și să îi pedepsească pe vinovați în conformitate cu legile în vigoare.

 

Related Articles

1 COMMENT

  1. Nu exista Romina M.(moldovanu) e doar o copie a profilului Ralucai Munteanu,observ ca stai prost cu investigatiile. Pe Raluca o cunosc personal, am facut sex total cu ea, eu si inca 3 acum 1 an, e o femeie usoara.
    Nu-i cunosc pe baieti si nici nu-i sustin. Spun doar ce cunosc.

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri