Home » Români de pretutindeni » El este românul mort în Italia, zdrobit de utilajul pe care îl conducea. Bogdan avea 30 de ani

El este românul mort în Italia, zdrobit de utilajul pe care îl conducea. Bogdan avea 30 de ani

S-a aflat cine este românul mort în Italia, luni, zdrobit de utilajul agricol pe care îl conducea. Ajunsese în Italia de numai o lună de zile pentru a munci la câmp și a strânge câțiva bănuți, dar și-a găsit sfârșitul aici, la mii de kilometri distanță de casă.

Se numea Bogdan Andrei Boncea, originar din Maramureș și avea doar 30 de ani când viața i-a fost răpusă pe meleaguri străine de acel utilaj agricol, în jurul orei 17:00 de luni, 15 iulie 2019.

Nu se înțelege încă ce anume a provocat accidentul: mașinăria se mișca la o viteză foarte mică și pe teren drept, iar alături de Bogdan se mai afla un muncitor care a scăpat nevătămat,  relatează ziarul regional L’Adige. Momentan se presupune că tânărul nostru conațional a pierdut controlul utilajului și asta ar fi dus la răsturnarea sa și la zdrobirea românului, care nu a mai putut fi salvat.

„Câmpul pe care se afla este într-o zonă destul de plană, în plus, utilajul se deplasa la viteză foarte mică”, explică primarul localității Denno, Fabrizio Inama, care s-a prezentat și el la locul accidentului imediat ce a aflat despre moartea tânărului român. Carabinierii din Denno și inspectorii de la Serviciul pentru Prevenire și Siguranță în Domeniul Muncii din provincia Trento vor investiga pentru a afla cauza exactă care a dus la această tragedie.

Bogdan a mai fost în Italia și în anii trecuți împreună cu alți conaționali cărora nici acum nu le vine să creadă că a murit și care-l plâng alături de familia îndurerată. Pe pagina de socializare a lui Bogdan curg zeci de comentarii de condoleanțe de la aflarea tragicei vești.

loading...

Vezi și asta

Italia: O româncă de 25 de ani s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri

O tânără de 25 de ani de cetățenie română a ajuns vineri, 17 ianuarie 2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...