Home » Români de pretutindeni » Furie în Italia, părinții celor patru prieteni uciși de un șofer român la Jesolo cer dreptate pentru copiii lor (Video)
Furie în Italia, părinții celor patru prieteni uciși de un șofer român la Jesolo cer dreptate pentru copiii lor foto ilgazzettino.it

Furie în Italia, părinții celor patru prieteni uciși de un șofer român la Jesolo cer dreptate pentru copiii lor (Video)

Procurorii italieni au cerut, zilele trecute, condamnarea lui Marius Alin Marinică, șoferul român care în iulie 2019 a provocat un accident înfiorător la Jesolo, soldat cu moartea a patru tineri, la 8 ani de închisoare. Părinții celor patru prieteni care au pierit în tragedie sunt furioși și cred că cererea procurorilor este nedreaptă.

Ei susțin că 8 ani de închisoare este o pedeapsă mult prea mică în comparație cu acuzațiile, a relatat, marti 7 iulie 2020, publicația italiană  Il Gazzettino.

Reamintim că accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni (14 iulie 2019), în Jesolo, nordul Italiei, în apropiere de Veneția.

Marius Alin Marinică, 28 de ani, de meserie electrician, se afla la volanul maşinii sale, un Volkswagen Golf, şi circula prin Pesarona, în direcţia Ca ‘Nani di Jesolo, când a acroșat un Ford Fiesta care circula regulamentar, aruncându-l într-un canal de apă.

Românul şi-a continuat drumul. Le-a spus, ulterior, anchetatorilor că nu a știut de tragedia produsă în urma depăşirii sale.

Pentru patru dintre cei cinci pasageri ai Fordului, prieteni cu vârste de 22 și 23 de ani, impactul a fost fatal.

Riccardo Laugeni, Leonardo Girardi, Eleonora Frasson și Giovanni Mattiuzzo, toți cu vârste între 22 și 23 de ani, au murit pe loc. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Un copil român de 12 ani din Italia a sunat la carabineri: Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!

”Tata zice că vrea să ne omoare pe toți!” Acestea au fost cuvintele pe care …

Un comentariu

 1. Cursul leu/euro atinge astăzi maximul ultimilor 5 ani, iar dobânda Robor la 3 luni decolează cu aproape 10% faţă de ieri şi atinge maximul ultimilor 2 ani.
  La AMANET AUTO nu exista in timpul contractului o crestere a comisionul. La Amanet Auto se plateste doar comisionul stabilit prin contract indiferent de cresterea Robor sau a altor indicatori ascunsi in contractele de credit.
  Noi practicam comisioane decente iar in 10 minute pleci cu banii.
  Ai nevoie doar de actele masinii si buletinul.
  Informatii la telefon 0724998826
  http://www.amanetcar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20