Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un teribil accident cu trei camioane pe A7: Trei victime – FOTO

Un șofer român de camion a fost rănit, ieri seară, în urma unui groaznic accident pe A7, între Hünfeld / Schlitz şi joncţiunile Niederaula, Germania.Un rănit grav, doi răniți ușor și aproximativ 200.000 de euro daune materiale este bilanțul unui accident cumplit de circulație care a avut loc ieri seară, 23 noiembrie,  în jurul orei 22:20, pe A7, în Germania

Un șofer de 65 de ani, un șofer român de 35 de ani și un alt șofer de 36 de ani s-au ciocnit cu TIR-urile lor pe A7. Șoferul de 65 de ani și românul au fost nevoiți să-și oprească vehiculele grele la capătul ambuteiajului din cauza unui camion avariat la aproximativ doi kilometri de joncțiunea Niederaula.

Tânărul șofer de 36 de ani nu a mai putut să frâneze la timp, pentru o cauză încă inexplicabilă, și a intrat cu TIR-ul în camionul staționar al românului. Acesta, la rândul său, a fost împins de forța impactului asupra camionului bărbatului de 65 de ani care stătea în fața lui. Toți cei trei șoferi au fost răniți.

Șoferul de 36 de ani a trebuit să fie internat la spital cu răni grave.

Autostrada a fost închisă până dimineață

Pe durata amplelor lucrări de salvare, A7 de la joncțiunea Hünfeld/Schlitz a rămas complet închisă pe direcția nord până la ora 04:55 dimineața. Traficul a fost deviat. Din cauza volumului redus de trafic, nu au existat obstacole majore.

La locul accidentului au fost dislocați numeroși salvatori, pompierii voluntari Hünfeld, departamentul de întreținere a autostrăzii Fulda și mai multe servicii de remorcare și recuperare.

De menționat, de asemenea, că în timpul circulației pe banda de urgență, în cadrul unei declanșări de alarmă, a avut loc o coliziune între o mașină de pompieri și un camion blocat într-un ambuteiaj, care din fericire a decurs fără probleme, doar pagube minore materiale.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri