Home » Români de pretutindeni » Gestul unui român din Germania față de fosta soție l-a trimis în inchisoare. Ce i-a făcut femeii într-o parcare

Gestul unui român din Germania față de fosta soție l-a trimis în inchisoare. Ce i-a făcut femeii într-o parcare

Un român de 29 de ani a fost arestat în Germania, după ce și-a atacat fosta soție cu o șurubelniță și a lovit-o cu capul de pământ, într-o parcare din Düsseldorf.

Românul a fost acuzat de procurori de tentativă de omor, considerând că actul de violență comis împotriva fostei partenere de viață este unul extrem, chiar dacă viața acesteia nu se află în pericol, a transmis publicația germană rp-online.de.

Incidentul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute. Românul de 29 de ani și fosta soție, de 25 de ani, erau în aceeași mașină și s-au luat la ceartă din motive care au rămas necunoscute. După ce și-a lovit fosta soție cu pumnii, bărbatul a înjunghiat-o cu o șurubelniță. Femeia a reușit să coboare din autoturism, dar în stradă a fost atacată din nou de bărbat, lovită cu pumnii și izbită cu capul de trotuar.

Mai multe persoane au fost alertate de țipetele femeii și au intervenit în apărarea ei. În acest timp, agresorul s-a urcat în mașină și a fugit.

Femeia a fost dusă la spital, iar starea ei a fost stabilizată, fiind acum în afara oricărui pericol.

După incidentul sângeros, agresorul și-a abandonat mașina și s-a ascuns, însă a fost găsit și arestat după câteva zile.

Acum se află în arest preventiv, fiind acuzat de tentativă de omor.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro