Greșeala făcută de o îngrijitoare româncă de bătrâni în Italia. A avut o relație cu fiul bătrânilor îngrijiți

O îngrijitoare româncă în vârstă de 31 de ani a depus o plângere la poliția din localitatea Prato după ce fiul bătrânilor pe care i-a asistat, un bărbat italian de 60 de ani cu care avusese o scurtă relație, a început s-o hărțuiască, trimițându-i o mulțime de mesaje pe telefon și urmărind-o peste tot. Luni, 13 iulie 2020, bărbatul a fost pus sub arest, acesta fiind prins în flagrant de polițiști în timp ce se afla în fața casei conaționalei noastre.

Cei doi s-au cunoscut când femeia româncă a început să lucreze ca badantă pentru părinții bărbatului, scrie publicația locală Notizie di Prato, și pentru o scurtă perioadă au avut o relație. După ce s-au despărțit însă, iar femeia a demisionat de la acel loc de muncă, bărbatul italian a început să o hărțuiască, trimițându-i nenumărate mesaje pe telefon și urmărind-o atât prin oraș, cât și acasă.

Obsedat de femeia româncă, bărbatul de 60 de ani a încercat să o convingă pe aceasta să reia relația cu el atât prin declarații amoroase, cât și prin amenințări. Femeia de 31 de ani, care are o fiică minoră, a început să-și facă griji pentru siguranța ei și l-a denunțat pe bărbatul italian la poliție de 3 ori în cursul lunii curente.

Odată prins în flagrant, în timp ce stătea în fața locuinței femeii românce situată pe via del Palco din Prato, polițiștii l-au pus sub arest pe bărbat și l-au condus după gratii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri